ظرفیت بالای شرکت‌ها و نخبگان زنجانی برای تجهیز مجموعه پلیس به فناوری‌های روز

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه استان زنجان در زمینه راه اندازی شرکت‌های استارتاپی ظرفیت بالایی در کشور دارد، گفت: برای تجهیز مجموعه پلیس به فناوری‌های روز، می‌توان از شرکت‌ها و نخبگان زنجانی استفاده کرد.

صمد یوسفی‌اصل افزود: ظرفیت بالای نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی یک اصل مهم در استان زنجان است و زنجانی‌ها نشان داده‌اند که توان راه‌اندازی شرکت‌های بزرگ استارتاپی را دارند.

وی ادامه داد: اگر پلیس را به فناوری‌های روز مجهز کنیم، قطعاً سوءتفاهم‌ها کمتر می‌شود، کار بهتر پیش می‌رود و رضایت مردم بیشتر حاصل می‌شود.

یوسفی اصل افزود: تقویت اقتصاد منجر به گسترش امنیت اجتماعی و سیاسی می‌شود و تأمین امنیت نیز به شکوفایی اقتصاد کمک می‌کند. اما باید مراقب باشیم که امنیت ما اقتصادی و اقتصاد ما امنیتی نشود.

 

آخرین ویرایش در دوشنبه, 12 خرداد 1404 07:44

تماس با اتاق بازرگانی زنجان

۴ – ۳۳۴۶۳۷۷۰ – ۰۲۴
۳۳۴۶۳۷۷۷ – ۰۲۴
دبیرخانه:
zanjanchamber1@gmail.com irdirector@zccima.ir
روابط بین الملل:
international@zccima.ir
بزرگراه گاوازنگ - مجتمع ادارات ،روبروی برق منطقه ای- اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی زنجان
لینک شبکه های اجتماعی :
  

نقشه دسترسی به اتاق بازرگانی زنجان

دسترسی به اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی زنجان

Top