به مناسبت هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و شهید آیت الله دکتر بهشتی هیأت رئیسه اتاق بازرگانی زنجان به اتفاق معاون مطالعات اقتصادی اتاق با رئیس کل دادگستری استان حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی دیدار کردند.
نایب رئیس اول اتاق بازرگانی در این دیدار ضمن تبریک هفته قوه قضاییه به مسئولان قضایی استان از تلاش ها و حمایتهای ریاست کل دادگستری و مسئولان قضایی استان از واحدهای تولیدی و صنعتی تقدیر و تشکر کرد.
ضرابی در ادامه افزود: حمایت های شما از فعالان اقتصادی و پیگیری مشکلات تولیدکنندگان پشتوانه مهمی برای ما تولیدکنندگان و مایه دلگرمی است.
در ادامه این دیدار، رئیس کل دادگستری استان حمایت از تولید و فعالیت های اقتصادی را از رویکردها و اولویت های اصلی دستگاه قضایی برشمرده و بر استفاده از ظرفیت حرفه ای و کارشناسی اتاق بازرگانی برای حل مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی تاکید نمودند.
همچنین صادقی نیارکی با اشاره به جایگاه مهم اتاق بازرگانی در فعالیت های اقتصادی و بازرگانی و نقش آن در تعاملات بخش خصوصی با دستگاه های اجرایی و دولتی بر تقویت تعاملات و ارتباطات اتاق بازرگانی و سیستم قضایی تاکید کردند.