لزوم حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های فعال

نماینده زنجان و طارم در مجلس با تأکید بر لزوم حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های فعال، گفت: امروزه راه‌اندازی پروژه‌های ثقیل و سنگین در شرایط تحریمی توجیه ندارد و استدعا دارم که کمک کنید طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های فعال توسعه پیدا کنند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان، نبی‌اله محمدی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن همایش اتاق بازرگانی زنجان و با حضور وزیر صمت برگزار شد، با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان، کمبود انرژی را بزرگترین معضل آنان دانست.

محمدی با قدردانی از تلاش‌های استاندار زنجان و حضور وزیر صمت و هیئت همراه در استان، گفت: سال، سال سرمایه‌گذاری در تولید است و انصافاً بزرگ‌ترین پشتوانه برای اعتبار پول ملی، تولید است.

وی با بیان اینکه افزایش حجم نقدینگی بدون افزایش تولید، منجر به تورم می‌شود، افزود: سرمایه‌های اصلی این کشور همان چیزهایی هستند که شما تولید می‌کنید و هر کالایی که شما تولید می‌کنید، پشتوانه پول ملی است.

نماینده زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران کمبود انرژی در کشور، گفت: سرمایه‌گذاری‌های عریض و طویلی که سرمایه‌گذاران انجام داده‌اند، با قطعی برق وقتی تولید ۲۰ درصد، ۳۰ درصد، ۴۰ درصد کاهش پیدا می‌کند، یعنی سرمایه‌های شما که سرمایه‌گذاری شده مستهلک می‌شود ولی منجر به تولید نمی‌شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت ناترازی انرژی، اظهار امیدواری کرد که مجلس و دولت در راستای کاهش این ناترازی تلاش کنند.

محمدی همچنین با اشاره به مراجعات تولیدکنندگان در خصوص تخصیص ارز، خواستار رعایت عدالت در این زمینه شد.

نماینده زنجان و طارم در مجلس با تأکید بر لزوم حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های فعال، گفت: امروزه راه‌اندازی پروژه‌های ثقیل و سنگین در شرایط تحریمی توجیه ندارد و استدعا دارم که کمک کنید طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های فعال توسعه پیدا کنند.

آخرین ویرایش در جمعه, 02 خرداد 1404 01:03

تماس با اتاق بازرگانی زنجان

۴ – ۳۳۴۶۳۷۷۰ – ۰۲۴
۳۳۴۶۳۷۷۷ – ۰۲۴
دبیرخانه:
zanjanchamber1@gmail.com irdirector@zccima.ir
روابط بین الملل:
international@zccima.ir
بزرگراه گاوازنگ - مجتمع ادارات ،روبروی برق منطقه ای- اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی زنجان
لینک شبکه های اجتماعی :
  

نقشه دسترسی به اتاق بازرگانی زنجان

دسترسی به اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی زنجان

Top